Comunicat de presa al Curtii de Apel Cluj

COMUNICAT DE PRESA

In scopul reducerii riscului de infectare cu coronavirus -COVID-19 sau alte infectii respiratorii, se recomanda cetatenilor sa ia in considerare aplicarea urmatoarelor masuri:

1. Transmiterea corespondentei adresate Curtii de Apel Cluj, Tribunalului Cluj, Tribunalului Specializat si Judecatoriei Cluj-Napoca cu precadere in format electronic, prin e-mail sau prin fax, la adresele si numerele mentionate pe paginile de internet ale acestor instante.

2. Utilizarea aplicatiei informatice “Info Dosar”, pentru studierea tuturor inscrisurilor existente in dosarele aflate pe rolul instantelor, accesand www.curteadeapelcluj.ro sectiunea Dosare si utilizand parola;

3. Evitarea prezentei si stationarii in interiorul Palatului de Justitie, in afara zilelor si orelor stabilite pentru solutionare cauzelor in care sunt citati;

4. Evitarea prezentei in sediul Palatului de Justitie, atunci cand ea nu este obligatorie, prin solicitatea judecarii cauzei in lipsa sau amanarii acesteia din considerente de boala, daca este cazul, reprezentarea in fata instantei prin intermediul unui avocat ales.

Consideram ca datoria noastra de cetateni este de a ne proteja pe noi insine si, in acelasi timp, de a-i proteja pe ceilalti, prin adoptatrea unei conduite corespunzatoare.

Lasa un comentariu

*

Google PageRank Checker