Termeni legali

Permisiuni

Sunteti conectat la site-ul public al companiei S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. Informatiile si continutul acestui site se supun termenilor si conditiilor de mai jos, iar accesul dvs. la acest site si continuarea utilizarii sale presupun acceptarea integrala a acestora.

Prezentul site ofera informatii despre S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L., subsidiarele si partenerii sai, organizarea companiei, oferta de produse si servicii, precum si despre performantele sale. Totusi, aceste informatii constituie doar o prezentare a produselor si serviciilor oferite deS.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. si nu reprezinta obligatii contractuale. Pentru a stabili orice forma de intelegere contractuala, va rugam sa contactati direct compania mama sau una dintre subsidiarele sale.

Desi S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. depune eforturi pentru includerea in acest site a informatiilor corecte si actualizate, exista posibilitatea prezentei unor informatii inexacte, neactualizate, sau a unor erori de scriere. De aceea, S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. nu garanteaza acuratetea si completitudinea informatiilor incluse aici.

Mai mult, S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate sau obligatie pentru erorile sau omisiunile continutului acestui site. Numele, imaginile, siglele si fotografiile de identificare a serviciilor S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. sunt marci inregistrate ale S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. si/sau ale partenerilor sai. Referirile la terti din acest site, prin care se furnizeaza informatii, continut, produse, procese si servicii prin nume sau marci inregistrate, producator sau alte elemente nu constituie in mod obligatoriu sau nu implica suportul, aprobarea sau recomandarea acestora sau punerea in legatura cu acestia de catre S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L..

Acest site web poate contine link-uri catre alte site-uri, care nu sunt controlate sau asistate de S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L.. S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. nu a analizat nici unul dintre site-urile catre care ofera legaturi si nu este responsabila de continutul acestora, de paginile off-site sau de alte site-uri legate de acestea. S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. va pune la dispozitie aceste link-uri doar pentru a veni in sprijinul dvs., iar includerea unui link spre astfel de site-uri nu implica responsabilitatea S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. pentru aceste site-uri.

Responsabilitatea utilizarii si navigarii dvs. in acest site va apartine. Nici S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. si nici tertii implicati in crearea, producerea sau furnizarea acestui site nu sunt responsabili pentru pagubele directe, incidentale, indirecte sau pentru sanctiunile primite din cauza accesului sau utilizarii acestui site. Fara a limita cele mentionate mai sus, tot continutul acestui site va este furnizat “ca atare” si “asa cum este in prezent”, fara nici o garantie, exprimata direct sau indirect, incluzând dar nelimitându-se la garantiile indirecte sau comerciale, oportunitatea unui anumit obiectiv sau neviolarea drepturilor de proprietate intelectuala a tertilor. S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. poate oricand modifica din motive obiective, imbunatati, corecta si/sau schimba informatiile din acest site, precum si termenii si conditiile prezente.

In cazul existentei unei parti neautorizate in termenii si conditiile specificate, respectiva parte va trebui clarificata in concordanta cu prevederile legale cat mai fidel posibil pentru a reflecta intentiile originale ale tertilor, iar dreptul de detinere va ramane intact.

Daca S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. nu insista in obtinerea sau implementarea functionarii exacte a oricarui drept stabilit de aceste prevederi, nu trebuie interpretat drept renuntare la vreun drept. Nici modul de colaborare dintre partile la care se face referire sau modalitatile de administrare nu trebuie sa initieze modificarea vreuneia dintre prevederile acestea.

Aceste prevederi trebuie sa se supuna si sa fie aplicate in acord cu legile romanesti. Orice actiune legala impotriva S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. trebuie initiata in Romania.

DACA NU ACCEPTATI IN TOTALITATE TERMENII SI CONDITIILE PREZENTATE, TREBUIE SA INCHEIATI IMEDIAT UTILIZAREA ACESTUI SITE.

Confidentialitate

S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. a realizat aceasta declaratie de confidentialitate pentru a demonstra angajamentul ferm al companiei in respectarea confidentialitatii. Urmatoarele prevederi fac cunoscute modalitatile de obtinere si transmitere a informatiilor de pe acest site web:

Folosim adresa dvs. de IP pentru a facilita diagnosticarea problemelor serverului nostru si pentru a ne administra site-ul.

Site-ul nostru poate utiliza cookie-uri pentru a ne asigura ca nu accesati acelasi continut în mod repetat. De asemenea, utilizam cookie-uri pentru a va furniza informatii in concordanta cu interesele dvs. In anumite situatii, este posibil sa fie necesara inregistrarea dvs., pentru a putea primi informatii suplimentare. Modalitatea de inregistrare specifica prezentului site solicita utilizatorilor informatii de contact (precum numele si adresa de email). Utilizatorii au posibilitatea de a opta sa nu mai primeasca mesaje in perioada urmatoare. Mai multe informatii sunt disponibile in sectiunea alegere/interzicere de mai jos.

Acest site poate contine linkuri catre alte site-uri, cum sunt cele ale partenerilor nostri, de exemplu. S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. nu este responsabila pentru practicile de confidentialitate sau pentru continutul respectivelor site-uri.

Securitate

Acest site beneficiaza de masuri de securitate stricte, pentru a preveni pierderea, abuzul sau modificarea informatiilor aflate sub controlul companiei.

Recrutare

Pentru a facilita utilizarea si a obtine un maximum de beneficii, toate informatiile furnizate de solicitantii de joburi in cadrul companiei sunt plasate intr-o baza globala de date a S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L.. Utilizarea acestor informatii este restrictionata pentru scopurile departamentului de Resurse Umane. S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. nu va pune aceste informatii la dispozitia tertilor din afara S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L.. Dupa primirea solicitarii dvs. la adresa contact@trcj.ro, S.C. TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE S.R.L. va sterge datele dvs. intr-un interval rezonabil de timp.

Alegere/interzicere

In anumite momente, site-ul nostru poate oferi utilizatorilor oportunitatea de sistare a primirii mesajelor de la TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE, in momentul solicitarii informatiilor despre utilizator.

Pentru stergerea informatiilor din baza de date, astfel incat sa nu mai primiti mesaje, trebuie sa trimiteti un email la adresa contact@trcj.ro.

Contact

Daca aveti intrebari privind aceasta declaratie de confidentialitate, regulile acestui site sau doriti mai multe informatii, trimiteti un email la adresa contact@.trcjro.

Google PageRank Checker