Despre noi

Experienta acumulata in aproximativ 15 ani de activitati juridice si manageriale in domeniile bancar, asigurari, leasing, drept fiscal, precum si dorinta de a eficientiza demersurile pentru recuperarea creantelor, de a desfasura aceasta activitate intr-un cadru asociativ organizat si de a oferi servicii complexe si totodată complete in domeniu, au indemnat fondatorii societatii sa constituie TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE, Cluj-Napoca.

Profesionalismul reprezinta cea mai de pret valoare pe care o punem la dispozitia clientilor pentru recuperarea creantelor. Ca dovada, pana la sfarsitul anului 2011 peste 1500 de firme au apelat la serviciile noastre

Selectam atent clientii, stabilim legaturi apropiate cu acestia, fiecare client avand o persoana dedicata in societatea noastra. Nu externalizam demersurile de recuperare a creantelor, acestea fiind efectuate prin personalul propriu.

Suntem interesati de recuperarea urgenta a creantelor, pentru investitia in timp si oameni pe care o alocam fiecarui demers.

Nu prejudiciem relatiile clientilor cu debitorii, prin maniera de abordare si prin demersurile efectuate, astfel incat dupa recuperarea unei creante, clientii au posibilitatea reluarii relatiilor comerciale cu fostii debitori. Scopul nostru este de a pastra relatia dintre creditor si debitor ori de cate ori este posibil.

Societatea noastră efectueaza demersuri de recuperare a creantelor pentru clienti din aproape toate domeniile: comert, constructii, asigurari, leasing, vanzare in rate, media & advertising, turism, industria farmaceutica, transporturi, industria auto, industria usoara etc.

Apelati la TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE si angatii dumneavoastra vor putea sa-si directioneze timpul si eforturile catre alte activitati mai productive si rentabile pentru afacerea dumneavoastra.

Google PageRank Checker