Media

Transilvania Recuperări Creanţe în presă:


Recuperarea creditelor bancare – TV – Transilvania Recuperari Creante

TRANSILVANIA Live TV Cluj-Napoca -Emisiunea Punctul pe Zi! cu Transilvania Recuperari Creante prin director general Monica Paraschiv -in Editia de joi 19 aprilie 2012, alaturi de ceilalti invitati in platou -dl. Iosif Pop -bancher, fost presedinte al Bancii Transilvania si d-na. Laura Miron -Executor Judecatoresc, moderata de Dana Berinde pe tema Recuperarea creditelor bancare. www.transilvaniatube.ro

TRANSILVANIA Recuperări Creanţe îşi lansează noul site, 20 decembrie 2010, NapocaNews.ro

Spre deosebire de celelalte site-uri ale societatilor de profil, TRCJ isi propune sa mediatizeze situatiile in care bunurile debitorilor sunt excutate silit, astfel incat fiecare bun mobil si imobil scos la vanzare sa fie afisat pe site [...].

Am lansat noul website TRANSILVANIA Recuperari Creante , 20 decembrie 2010, ComunicateMedia.ro

Transilvania Recuperari Creante Cluj-Napoca, anunta lansarea noului site, intr-o conceptie grafica noua, inedita pentru firmele de recuperari creante, cu module de genul legislatie, dictionar juridic si bunuri de vanzare. Spre deosebire de celelalte site-uri ale societatilor de profil. [...].

S-a înfiinţat Patronatul Societăţilor de Recuperări Creanţe, 18 august 2010, MondoNews.ro

Urban si Asociatii a infiintat Patronatul Societatilor de Recuperare si Colectare Creante, prin care sa reprezinte interesele companiilor de profil din Romania si sa asigure sustinerea, aparararea, promovarea si reprezentarea intereselor profesionale a acestora. Potrivit unui comunicat de presa remis la redactie, Patronatul Societatilor de Recuperari Creante din Romania va lupta pentru asigurarea unui cadru legislativ adecvat domeniului colectarii creantelor, constituind totodata si un consultant pentru toti cei interesati sa urmeze o cariera in domeniu. [...].

Asistăm la un blocaj financiar în lanţ, 19 iulie 2010, Ziua de Cluj

Criza a provocat un efect de domino: din cauza scăderii vânzărilor clienţii nu îşi achită datoriile, societăţile îndatorate nu îşi pot plăti furnizorii, iar dificultăţile financiare se propagă, constată directorul Transilvania Recuperări Creanţe (TRC), Monica Paraschiv. O consecinţă o reprezintă explozia de insolvenţe la Cluj. [...].

Debt firms owe success to the recession, 3 mai 2010, Dana Ciuraru, Business Review

The rising unemployment rate and companies’ liquidity needs are the main engine of growth in the debt collection market. According to players the market is predicted to reach EUR 915 million this year, double last year’s value. Specialized company officials told Business Review that while firms make up the majority of their portfolio, the demand from individuals is constantly increasing [...].

Datoriile firmelor clujene ating maxime istorice, 4 iunie 2009, Andra Motreanu, Foaia Transilvană

In anul 2008, numărul contractelor de mandat pentru recuperarea de creanţe, comparativ cu anul 2007 şi  sumele de recuperat au crescut de mai bine de trei ori, după cum informează reprezentanţii Transilvania Recuperări Creanţe. “„Creşterea activităţii a fost mult mai accentuată în primele trei luni ale anului 2009, cînd s-au încheiat mai multe contracte decît în tot anul 2008, iar creşterea faţă de aceeaşi perioadă a anului 2008, din primele trei luni, este de 450%. ” [...].

Google PageRank Checker