Modificarea si completarea anexei privind stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii

HOTARARE  Nr. 794/2015 din 23 septembrie 2015

privind modificarea si completarea anexei la Hotararea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii

EMITENT:      GUVERNUL ROMANIEI

PUBLICATA IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 735 din 1 octombrie 2015

 

In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 38 alin. (2) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,

 

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

 

ART. I

Anexa la Hotararea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 188 din 6 august 1993, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

Judetul Bistrita-Nasaud

Comunele Sieu-Magherus, Micestii de Campie, Sanmihaiu de Campie, Budesti, Silivasu de Campie si Urmenis, din circumscriptia Judecatoriei Bistrita, trec in circumscriptia Judecatoriei Beclean.

Judetul Cluj

Comunele Gilau si Maguri-Racatau, din circumscriptia Judecatoriei Cluj-Napoca, trec in circumscriptia Judecatoriei Huedin.

Comunele Caianu, Palatca, Mociu, Camarasu si Suatu, din circumscriptia Judecatoriei Cluj-Napoca, trec in circumscriptia Judecatoriei Gherla.

Judetul Maramures

Comuna Coas intra in circumscriptia Judecatoriei Targu Lapus.

Orasul Cavnic si comuna Remetea Chioarului, din circumscriptia Judecatoriei Baia Mare, trec in circumscriptia Judecatoriei Targu Lapus.

Comuna Barsana, din circumscriptia Judecatoriei Sighetu Marmatiei, trece in circumscriptia Judecatoriei Dragomiresti.

Judetul Salaj

Orasul Cehu Silvaniei, comunele Romanasi, Mirsid, Salatig, Almasu, Sanmihaiu Almasului, Fildu de Jos, Zimbor si Cuzaplac, din circumscriptia Judecatoriei Zalau, trec in circumscriptia Judecatoriei Jibou.

ART. II

Hotararea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 188 din 6 august 1993, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cu modificarile si completarile aduse prin prezenta hotarare, se va republica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

 

PRIM-MINISTRU

VICTOR-VIOREL PONTA

Contrasemneaza:

p. Ministrul justitiei,

Liviu Stanciu, secretar de stat

Bucuresti, 23 septembrie 2015.

Nr. 794.

Lasa un comentariu

*

Google PageRank Checker