Contractul de ipoteca mobiliara –titlu executoriu.

ROMANIA

JUDECATORIA CLUJ-NAPOCA

SECTIA CIVILA

OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL 3185

DOSAR XX/211/2015

 

INCHEIERE CIVILA NR. XX/2015

Sedinta din Camera de Consiliu din data de xx.09.2015

Instanta constituita din:

JUDECATOR: N.F.B.

GREFIER: A.S.

Pe ro se afla solutionarea cererii de investire cu formula executorie formulata de creditoarea S.C. M.R.P.P. S.R.L.  in contradictoriu cu debitorul C.L.

Judecarea s-a dispus in Camera de Consilu, fara citarea partilor, conform art. 641 alin. 2 C.pr.civ.

S-a facut referatul cauzei de catre grefierul de sedinta, dupa care:

Verficand in temeiul art. 131 alin. 1 C.pr.civ. coroborat cu art. 94 C.pr.civ. si art. 641 alin. 2 C.pr.civ., instanta constata competenta generala, materiala si teritoriala pentru solutionarea prezentei cereri.

Instanta constata cererea legal timbrata cu suma de 20 lei si o retine in pronuntare.

INSTANTA

Deliberand asupra cererii de investire cu formula executorie inregistrata la data de xx.09.2015 pe rolul acestei instante sub nr. de mai sus si formulata de creditoarea S.C. M.R.P.P. S.R.L.  in contradictoriu cu debitorul C.L. in baza inscrisului Contractul de Ipoteca Mobiliara inscris in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare la data de xx.07.2015 incheiat la data de xx.06.2015 intre creditoarea S.C. M.R.P.P. S.R.L. si debitorul C.L., cu domiciliul in ….,  retinand ca inscrisul intruneste toate conditiile de forma cerute de lege pentru a fi titlul executoriu, urmeaza a admite cererea.

 

PENTRU ACESTE MOTIVE

IN NUMELE LEGII

HOTARASTE

 

Admite cererea de investire cu formula executoriu formulata de creditoarea S.C. M.R.P.P. S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, cu sediul procesual ales la TRANSILVANIA Recuperari Creante, str. Onisifor Ghibu nr. 1, ap. 7, jud. Cluj in contradictoriu cu debitorul C.L. cu domiciliul in jud. Brasov, si in consecinta:

Noi, Presedintele Romaniei,

Dam imputernicire si ordonam executorilor judecatoresti sa puna in executare titlul Contractul de Ipoteca Mobiliara inscris in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare la data de xx.07.2015 incheiat la data de xx.06.2015 intre creditoarea S.C. M.R.P.P. S.R.L. si debitorul C.L. cu domiciliul in jud. Brasov, pentru care s-a pronuntat prezenta incheiere de investire cu formula executoriu. Ordonam agentilor fortei publice sa sprijine indeplinirea prompta si efectiva a tuturor actelor de executare silita, iar procurorilor sa staruie pentru ducerea la indeplinire a titlului executoriu, in conditiile legii.

Fara cale de atac.

Pronuntata in sedinta publica, astazi xx.09.2015

 

JUDECATOR                                               GREFIER

N.F.B.                                                A.S.

Lasa un comentariu

*

Google PageRank Checker